Sök:Powerhoop-styrketräningsrockring som stärker core och bäckenmuskulaturen, ger dig fastare mage, lår och rumpa. Ökar kaloriförbränningen och ger dig en riktig workout. Men framförallt det är roligt!
Obs börja försiktigt med en till två minuter de första dagarna. Öka därefter intensitet och längd.
Powerhoop Deluxe rockringen ger dig en riktigt tuff workout och passar de som är vana med lite hårdare träning.
Powerhoop Rockringar är stora, tunga och noga utformade ringar med kompressionszoner för maximal effekt. Vikten och den vågiga formen hjälper till att trimma muskler i höft och midja. Ringarna kan enkelt monteras och demonteras för praktisk förvaring. Övnings DVD medföljer. Detta är original rockringen!

Ringen tillverkas i England!

Vi har haft väldigt många nöjda rockringsägare och en sak ser vi som gemensam nämnare: Midjemåttet minskar!
Så här säger Berit Molin från Glanshammar:"Jag gick ner i vikt tack vare en bra diet och motion, men med min midja hände ingenting.Jag började träna med min Powerhoop och nu har jag minskat mitt midjemått med 5 cm!"

Ny vetenskaplig studie bekräftar smalare midja

Många har sagt det och vittnat om det, men nu har vi äntligen vetenskapligt belägg för att träning med Innersvingens rockringar ger en smalare midja. Studien är gjord av en av världens främsta idrottsmedicinska kliniker. Studien gjordes över sex veckor.

Powerhoop är kul, men ger också välbehövlig träning och bör tas seriöst. Detta bekräftar en färskstudie som gjordes på University of Waterloo i Kanada på Spine Biomechanics Laboratory.

Studien gjordes på en grupp lätt överviktiga kvinnor och pågick under sex veckor. Forskarna studerade flera olika typer av data så som kaloriförbrukning, underhudsfett, kroppsmått, och muskelaktivering. Här är det viktigaste resultaten:
* Midjemåttet krymper i genomsnitt med 3,35 cm. Höftmåtten krymper också men inte lika mycket. Timglasformen blir med andra ord förstärkt. Dessa förändringar är så tydliga och mätbara att de räknas som statistisk signifikanta.
* Kaloriförbrukningen under normalt bruk var 300-420 kcal/timma, på de flesta oerfarna användarna
Forskarna gjorde också en oväntad upptäckt som gäller fördelningen av fettet i kroppen. Efter studien hade försökspersonerna lite mer underhudsfett än innan MEN samtidig hade de fått smalare midja, starkare muskler och lägre kroppsvikt. Detta resultat var oväntat och forskarna kunde inte hitta någon annan förklaring än att massagen från ringen arbetat selektivt på bukfettet och fått detta att försvinna eller delvis omvandlats till underhudsfett.

Om denna förklaring stämmer är det en sensation. Bukfett lagras som namnet säger inne i buken, särskilt runt levern. Det anses mycket svårt att bli av med, och är starkt förknippat med hjärt och kärlsjukdomar, typ 2 diabetes, insulinresistens och andra vikt relaterade problem. Tills vidare måste denna möjlighet vara kvar med ett stort frågetecken tills forskare har genomfört en studie där man också kan mäta bukfett.


Dessutom blev Powerhoop jämförda med traditionella ringar, i termer av hur de stärker de aktiverade musklerna i ryggen och buken. Metoden som används kallas elektromyografi, och jämför hur mycket muskeln aktiveras under träning. Inte oväntat gav Powerhoop betydligt större aktivering av alla de 10 musklerna som mättes. med nivåer på 40-80% högre aktivering jämfört med träning utan ringar. Skillnaden mot traditionella rockringar var störst när det kom till buken, där Powerhoop gav 70 % högre stimulering av rectus abdominus.<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ARYDvv--IbI&feature=player_embedded#!">SE FILM HÄR</a>
Powerhoop De Luxe Rockringar 1,6-1,9 kg
1 st Powerhoop Rockring De luxe
415,20