Sök:Villkor & Information 
 


Kontakta oss

Du når oss alltid på tel: 031-22 88 50 eller på info@speedminton.se samt på hans@skolsport.se. Vi tar även beställningar på telefon.

  

Tillämplighet
Våra allmänna försäljningsvillkor och prislista gäller från och med 2018-01-01 och ersätter tidigare av Skolsports publicerade försäljningsvillkor. Skolsports sortiment presenteras genom Speedminton® webshop och utgör Skolsports ordinarie sortiment. Vid eventuell skillnad mellan villkor, produktinformation eller priser angivna på Speedminton© webshop  och i övriga publikationer gjorda av Skolsports har Webshopen företräde.

 

Pris och Betalning
Priserna på Speedminton® webshop uppdaters regelbundet. För produkter, som främst är avsedda för skolor, klubbar eller företag, anges priser exklusive moms. För produkter, som främst är avsedda för privatpersoner, anges priser inklusive momsPriserna är angivna i svenska kronor och frakt tillkommer på varje beställning under 1000SEK.

Frakt
Till företag, kommuner, föreningar och skolor skickar vi paket med DHL fram till er valda leveransadress. För privatperoner skickar vi till DHL Servicepoint, som är ett utlämningsställe i närheten av din valda leveransadress. I vissa fall skickar vi med Posten. På aviseringen till dig som privatperson framgår det till vilket ombud paketet skickats till. Paketet ligger endast kvar hos ombudet i 14 dagar. Därefter skickas paketet i retur till oss. Paketet är personligt och var därför förberedd på att visa legitimation.
Outlösta försändelser
Vid outlösta paket får du själv betala frakten till er samt returfrakten tillbaka till oss. En avgift på 200 kr inklusive moms för att täcka våra kostnader för frakt och administration.

Felaktiga beställningar

Om du av misstag beställt fel ber vi dig vänligen kontakta oss på Tel: 031- 22 88 50 eller info@speedminton.se omedelbart. Om leveransen inte gått iväg korrigerar vi givetvis din beställning så att den blir rätt. Om leveransen däremot har hunnit gå iväg är vi helt enkelt för sent ute och då blir det tyvärr fråga ångerrätt & retur och en ny beställning. 

FRAKTFRITT VID BESTÄLLNING ÖVER 1000 KRONOR!
Obs! Detta gäller dock ej vid beställning från utlandet.
Observera att vid större och tyngre försändelser kan en högre fraktavgift komma att tas ut.

Skolsport förbehåller sig rätt till prisförändringar på hemsida och övriga publikationer utan föregående avisering. Mellan Skolsport och kund gäller Webshopens  pris om inget annat avtalats. Leverans till länder utanför Norden görs endast mot förskottsbetalning.

 

Leveranstid

Vi försöker ge dig en så snabb leverans som möjligt. Normalt sett så har du ditt paket inom 2-4 dagar från beställning. Vissa produkter kan dock ha något längre leveranstid.


Fraktpris

Fraktriset är normalt 59:- per order på beställningar under 1000 kronor. Observara att vissa tyngre och skrymmande varor kan ha ett högre fraktpris.


Garantier & Reklamationer

Med våra produkter kommer naturligtvis även tillhörande garantier. Vi erbjuder de garantier som konsumentverket föreslagit. Om du inte känner dig nöjd med din vara och önskar reklamera den så mottager vi gärna reklamationer vid adressen: Skolsport, Karmosingatan 8, 421 65 Västra Frölunda.

Sänd den felaktiga varan via till oss. Vi undersöker produkten för produktions- och komponentfel och tar ett reklamationsbeslut. Om tolkningen är att grund för reklamation existerar, skickar vi dig en kompenserande/korrigerad produkt. Om bedömningen däremot är att reklamationsgrund inte finns meddelar vi kunden detta och vid behov returnerar den reklamerade varan. Vi uppskattar att kunna ge svar till dig inom 1-3 veckor från att vi erhållit ditt paket.

 

 Ångerrätt
+ Rätten till ångerrätt är gällande i 14 dagar från mottagen sändelse
+ Varan skall vara oanvänd och i obruten förpackning
+ Ingen orsak krävs
+ Kunden/beställaren står för fraktkostnaden
+ Skicka sändelsen till oss märkt:
Ångerrätt till Action Time Europe ABKarmosingatan 8, 421 65 Västra Frölunda

Leverans & Tracking
Vi skickar beställningarna från vårt lager i Göteborg i Sverige
med DHL. I vissa fall med Posten. Paketet levereras till ditt lokala utlämningsombud. Paketen erhåller ett kolli-ID från DHL för att underlätta uppföljningen av leveransen. Har ett mobilnummer angetts vid beställningen kommer en sms avisering tiil dig när paketet kommit fram.

 

Återsänd en produkt (reklamation, garanti, retur eller ångerrätt).
Kontakta oss före du skickar tillbaka en produkt. Skicka alltid varan väl emballerad eller i original förpackning och spar ditt kollinummer som du får på posten ifall något skulle hända ditt paket på vägen. Du är själv ansvarig för returförsändelsen och att den kommer oss till handa. Skicka med en kopia på faktura samt anledningen till varför du vill lämna tillbaka produkten.

 

GDPR - Den nya dataskyddsförordningen

GDPR (General Data Protection Regulation) är den nya dataskyddsförordningen som ersätter Personuppgiftslagen (PuL) och gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Lagen är framtagen för att stärka rättigheterna för den enskilde när det gäller personlig integritet.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.
ACTION TIME EUROPE AB
Karmosingatan 8
421 65 Västra Frölunda
ORGNR: 556840-2936